Oltchim a plecat în Ungaria. Bulatovici poate deveni golghetera Ligii Campionilor, dar toată lumea visează doar finala. Vezi ce au spus vâlcencele!

9 aprilie 2013 13:38   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Muntenegreanca a spus însă la plecarea spre Ungaria, pentru returul cu Gyor, care se va juca la Vezprem, că nu o interesează acest titlu, ci mai degrabă întoarcerea rezultatului din turul de la Polivalentă şi accederea în finală.

"Nu mă interesează acest titlu, doar vreau să joc din nou într-o finală de Liga Campionilor. Putem câştiga la Veszprem, dacă vom trata jocul cu atenţie şi calm. Va trebui să ne canalizăm emoţiile într-o manieră constructivă şi să ne concentrăm la ceea ce avem de făcut. Totodată, în Ungaria ne va aştepta o atmosferă incendiară. Bineînţeles, şi noi, la Bucureşti, am avut parte de un public minunat. Jocul va fi unul foarte dificil, dar va trebui să fim atente doar la el, nu şi la tribune. La Bucureşti am făcut o grămadă de greşeli în primele 20 de minute. Nu pot să înţeleg de ce am jucat aşa slab, dar acest lucru trebuie să ni-l amintim pentru începutul de joc de la Veszprem. Tensiunea jocului a fost una normală, dar poate pentru alte colege, din dorinţa de a face un meci mare, tensiunea a fost şi mai mare, nu ştiu... Desigur, am avut un început slab, dar am arătat totuşi că şi putem reveni. Vom merge la victorie în Ungaria, nu ne vom duce să ne predăm, deoarece două goluri sunt o diferenţă mică în handbal", a spus Bulatovic conform Mediafax.

În tur, Oltchim - ETO Audi Gyor a fost 22-24.

Mai multe