Oltchim chiar se destramă! Antrenorul Vestergaard a plecat şi el! Vezi ce spun conducătorii!

24 aprilie 2013 9:56   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Despărţirea a fost anunţată pe site-ul oficial al clubului printr-un comunicat de presă.

"Clubul Oltchim a semnat anul trecut un contract sportiv cu antrenorul Jakob Vestergaard din Danemarca valabil pentru doua sezoane, respectiv pana in anul 2014.

Dupa un sezon cu foarte multe experiențe emotionale, cu un meritat loc 3 ocupat in Europa jucând semifinala Ligii Campionilor si castigand titlul de "Campioana Naționala" cu echipa Oltchim, părțile au convenit rezilierea contractului la finalul acestui prim sezon.

Motivul principal al intreruperii contractului a fost generat de problemele familiale ale antrenorului Vestergaard deoarece acesta dorește sa petreacă mai mult timp cu fiul sau inca mic, sa fie alături de familie in următorii ani si pentru a incepe noi proiecte personale in Danemarca.

Multumindu-i pentru cooperare, clubul si antrenorul Jakob Vestergaard au convenit sa continue de la distanță cooperarea prin acordarea - la cerere - de consultanta privind pregătirea fizica si tactica a echipei (plus analize video) in noul sezon, cooperand cu staff-ul si antrenorii Oltchimului. Posibilitatea revenirii sale pe banca tehnica a ramas deschisă, atunci cand fiul sau Viktor va mai creste si va dori sa calatoreasca intr-o tara straina.

Clubul ii urează succes in cariera, multe realizări sportive si impliniri familiale", se arată în documentul emis de conducere.

Mai multe