Omer: "Avem în faţă un adversar redutabil"

6 octombrie 2009 17:18   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Adversarul Reşiţei din turul 2 al Cupei EHF, HC Banik Karvina, este cea mai titrată echipă din handbalul ceh, având un palmares impresionant: 11 titluri de campioană (dintre care 6 titluri în ultimii 10 ani ), 3 cupe ale Cehiei şi 3 titluri de campioană internaţională a Cehiei şi Slovaciei. Între anii 2002-2008 a adunat 6 participări consecutive în grupele EHF Champions League. Patru dintre componenţii HC Banik Karvina, cea mai bună echipă din handbalul ceh în ultimii 10 ani, evoluează în echipa naţională a Cehiei.

Înaintea meciului-tur cu HCB Karvina, antrenorul Aihan Omer a declarat pentru ucmsport.com: "Avem un adversar redutabil, chiar dacă numele său este mai puţin cunoscut iubitorilor handbalului. Cupa EHF este o competiţie foarte grea în care participă echipe deosebit de valoroase. Ne aşteaptă o dublă foarte dificilă din care sperăm să ieşim învingători".

Partida va fi arbitrată de o brigadă din Croaţia formată din Vjekoslav Lovric şi Hrvoje Petkovic. Delegat EHF este Andrey Andreev din Bulgaria.

Mai multe