Daniel Ghiţă şi-a distrus adversarul în 35 de secunde

21 decembrie 2013 16:45   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Olandezul a slăbit aproape 20 de kilograme pentru disputa cu Ghiţă şi ameninţa: „Să vă uitaţi la mine cum îl distrug. Vreau să arăt tuturor că eu sunt numărul unu". Însă, românul nu s-a speriat.

L-a luat tare pe rival încă de la gongul de start şi după numai 35 de secunde a lansat o stângă direct în bărbia lui Zimmerman şi l-a trimis în „lumea viselor". „Samuraiul Sălbatic", aşa cum e poreclit Ghiţă chiar de japonezi datorită loviturilor sale puternice de picior, a reuşit astfel cel mai frumos KO al carierei şi dreptul de a lupta pentru titlul mondial la categoria grea.

Adversar va fi Rico Verhoeven, cel care l-a bătut recent pe român în gala de la Chicago, şi care ieri a triumfat în faţa veteranului Peter Aerts, sportiv ce-a disputat de altfel meciul de retragere din faţa publicului japonez.

Glory a fost fondat în 2012 şi reprezintă un circuit de kickboxing, ce se desfăşoară în Asia. De-a lungul anului au loc mai multe gale ce se desfăşoară pe tot globul, se realizează un clasament şi-n funcţie de performanţe are loc disputa pentru titlul mondial. Daniel Ghiţă ocupă locul trei în ierarhie, dar va urca pe poziţia secundă pentru că Saki a decis să schimbe categoria, în timp ce Schilt, ocupantul primului loc, nu mai luptă de un an din cauza unor probleme cardiace.

Mai multe