Schumacher, sărbătorit în parcarea spitalului

3 ianuarie 2014 16:05   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Fostul pilot Michael Schumacher n-a ieşit din comă nici ieri, când a făcut 45 de ani. În loc de artificii, neamţul a avut parte de un marş al tăcerii.

Încă de dimineaţă, sute de persoane, majoritatea fani italieni ai echipei Ferrari, s-au adunat în parcarea spitalului din Grenoble unde Schumi e internat în stare critică de aproape o săptămână. „Azi e ziua ta, dar cadoul îl vrem noi de la tine", scria pe unul dintre bannerele afişate de susţinătorii lui Schumacher, de cinci ori campion mondial cu Ferrari (2000-2004). D

e altfel, culoarea roşie a scuderiei italiene a fost omniprezentă, drapelele imense cu căluţul cabrat în prim-plan lăsând impresia că la intrarea în clinică tocmai s-a încheiat o cursă de Formula 1 cu Michael Schumacher învingător.

A lipsit doar zumzetul motoarelor şi gălăgia specifică evenimentelor automobilistice, totul desfăşurându-se ieri în linişte, într-un marş al tăcerii solidar cu suferinţa legendarului pilot german. „Urări duble, Schumi!", au scris cei de la Ferrari pe site-ul oficial, postând 72 de fotografii cu Schumacher în acţiune. Cifra n-a fost aleasă întâmplător, neamţul câştigând în carieră 72 de curse pentru gruparea de la Maranello.

Lewis Hamilton

Barrichello e cu familia la schi

Într-un moment în care Schumacher se zbate între viaţă şi moarte ca urmare a unui accident petrecut la schi, doi colegi de breaslă a lui Schumi au postat pe internet poze total neinspirate. Este vorba despre britanicul Lewis Hamilton şi de brazilianul Rubens Barrichello (fost coleg cu Schumacher la Ferrari), ambii fotografiindu-se fericiţi, cu schiurile în picioare. Evident, reacţiile n-au întârziat să apară, Hamilton şi Barrichello fiind acuzaţi pe reţelele de socializare de lipsă de bun simţ şi de aroganţă.

Mai multe