I-au găurit craniul lui Schumacher

14 ianuarie 2014 16:46   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Neurochirurgi clinicii din Grenoble, acolo unde e internat fostul campion de Formula 1, l-au supus celei de-a treia operaţii. “Schumi” e în comă indusă de la data de 29 decembrie, atunci când a suferit un grav accident la schi.

La începutul săptămânii, medicii au anunţat că vor începe testele asupra creierului lui Schumacher pentru a vedea cu exactitate ce zone au fost vătămate şi astfel să descopere ce simţuri vor avea de suferit.

Specialiştii îşi doresc ca până la sfârşitul acestei săptămâni să-l scoată pe septuplul campion mondial la Formula 1 din starea vegetativă, mai ales că organele sale ar putea fi afectate din cauza anestezicului. În aceste condiţii, luni seara neamţul a intrat din nou pe masa de operaţie şi doctorii i-au perforat o mică parte a craniunului pentru a elibera din presiunea asupra creierului. Presa elveţiană citează specialişti în domeniu care au anunţat că intrvenţia chirurgicală a fost riscantă şi acum Schumacher e sub strictă supraveghere pentru a nu apărea hemoragii sau infecţii.    

Mai multe