Bute vrea revanşa după înfrângerea cu Pascal

19 ianuarie 2014 6:58   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Lucian Bute a fost învins la puncte de Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea. Meciul s-a disputat pe durata a 12 reprize, iar cei trei arbitri i-au acordat victoria lui Pascal la puncte: 116-112, 117-110 şi 117-111.

"Sunt dezamăgit de performanța mea. M-am pregătit bine, m-am antrenat conștiincios, am avut încredere, însă lucrurile nu au mers aşa cum mi-aş fi dorit. Am ezitat puțin, și asta m-a costat. Îmi doresc revanşa", a spus Lucian Bute, conform Digi Sport, după ce a pierdut cel de-al doilea meci al carierei.

"Sunt cel mai bun din oraș și-am demonstrat acest lucru", a fost replica lui Pascal.

"În doi ani de zile, Lucian a boxat un singur meci, cel cu Froch. A fost acel eșec usturător, apoi operația la mână, toate aceste probleme i-au afectat încrederea în el. A ezitat destul de mult în timpul meciului și nu a avut declicul de a reacționa. Dacă dădea drumul la brațe din repriza a opta, nu mai târziu, îl termina pe Pascal. Pascal nu are de ce să nu vrea o revanșă. El e învingător și trebuie să-și apere această poziție. Publicul la Montreal, în toată Canada și SUA, este mulțumit de ceea ce a văzut. Există în contract această revanșă. S-a convenit că dacă va fi un meci echilibrat, spectaculos, atunci se va acorda revanșa", a declarat Rudel Obreja la Digi 24.

Mai multe