Striptease la Olimpiadă. O patinatoare şi-a arătat bustul!

10 februarie 2014 9:58   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Rusoaica Olga Graf a câştigat duminică medalia de bronz a probei de 3.000 de metri la patinaj viteză, oferind apoi una dintre cele mai amuzante imagini ale Olimpiadei.

Surprinsă şi ea de faptul că a prins podiumul, Olga şi-a desfăcut fermoarul de la costum, încercând astfel să se elibereze de presiunea competiţiei. Numai că, fără să vrea, rusoaica a fost protagonista unui scurt moment de striptease. Din fericire pentru ea, Olga şi-a dat seama la timp de greşeala făcută, acoperindu-şi înapoi sânii.

"Am uitat complet că nu am nimic pe sub costum. Voiam doar să pot respira normal", a explicat ulterior sportiva.

Casca i-a salvat viaţa

Concurentă în proba de snowboard, cehoaica Sarka Pancochova a fost protagonista unui accident urât duminică. Ea a căzut în cap, însă, în mod uluitor, a scăpat fără nici o zgârietură. În schimb, casca s-a crăpat, după cum puteţi vedea din imaginea alăturată.

Cu păru-n vânt...

Norvegianul Staale Stanbech a cucerit doar argintul la snowboard, în proba de slopestyle, dar cu siguranţă ar lua aurul în concursul de frizuri inedite la această ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă. Vă imaginaţi cât timp pierde să-şi ascundă podoaba capilară sub cască?

Mai multe