«Simona a fost ca un mic demon»

17 februarie 2014 18:04   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Victoria obţinută la Doha a adus numele Simonei Halep pe buzele tuturor iubitorilor tenisului din întreaga lume. Iată câteva frânturi din comentariile elogioase ale unor mari publicaţii din întreaga lume la adresa compatrioatei noastre.

CNN: „Jucătoarea de 22 de ani a demolat-o pe a şasea favorită Angelique Kerber. În ciuda formei sale impresionante din ultima perioadă, Halep nu a crezut la începutul săptămânii că ar putea câştiga turneul. Halep a fost la conducerea jocului de la începutul partidei şi nu a mai cedat controlul până la final"

L'Equipe: „Halep, pericolul tânăr. Învingătoare în meciul cu Angelique Kerber, românca de 22 de ani confirmă creşterea spectaculoasă din 2013. Angelique Kerber a întâlnit un mic demon la Doha. Foarte activă în apărare şi prezentă în atac, românca Simona Halep s-a impus în două seturi. Din păcate pentru Kerber, Halep s-a dovedit prea puternică în cea mai mare parte a jocului".

France Presse: „Simona Halep şi-a confirmat statutul de stea în ascensiune în circuitul WTA, după ce a câştigat duminică cel mai mare turneu din carieră într-o manieră impresionantă contra sportivei Angelique Kerber la Qatar Open. Încă o dată, ritmul de lovire al lui Halep şi jocul ei îndrăzneţ au pus o jucătoare mai experimentată şi mai bine cotată sub o presiune continuă care a forţat-o să comită greşeli necaracteristice. Ea a fost aproape de a-şi ceda serviciul la începutul setului doi, la scorul de 1-2, dar şi-a revenit repede", a mai scris AFP.

ndr.de: „Kerber ratează titlul la Doha. Simona Halep a fost prea puternică: jucătoarea de tenis Angelique Kerber a pierdut în mod clar finala turneului WTA de la Doha. Kerber pur şi simplu nu a găsit niciun remediu contra româncei. Victoria lui Halep a fost pe deplin meritată."

welovetennis.fr: "Aveţi grijă la Halep. Cu titlul câştigat la Doha, Simona Halep a ajuns pe cea mai înaltă poziţie din carieră. Acum este a noua jucătoare a lumii, dar este umăr la umăr cu Angelique Kerber, locul 8 WTA, şi Jelena Jankovici, 7 WTA. Dacă românca va continua în acelaşi mod, ea ar mai putea urca nişte poziţii, având în vedere că are puţine puncte de apărat până în mai".

Mai multe