Ţiriac, invitat de onoare la ziua Cameliei Potec

20 februarie 2014 15:50   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Zi importantă pentru Camelia Potec! Fosta campioană olimpică la nataţie, actualmente Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern a împlinit, miercuri, 32 de ani.

Cu această ocazie, toată lumea bună din domeniul sportului, şi nu numai, a venit să petreacă la restaurantul Cocoşu' Roşu, din Militari. Îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă, care-i punea în evidenţă picioarele sexy, frumoasa sportivă şi-a întâmpinat invitaţii ca o adevărată divă şi a făcut fotografii.

Printre cei care i-au urat „la mulţi ani" şi i-au adus flori şi cadouri  s-au numărat Mihai Leu, Monica Iagăr, Alina Dumitru, Viorel Păunescu, Monica Roşu sau Andreea Răducan.

Camelia, alături de baschetbaliştii de la Steaua

Cum era de aşteptat, de la eveniment nu a lipsit figura prolifică a sportului românesc şi, totodată, cel mai bun prieten al Cameliei, Ion Ţiriac.

Masa campioanelor olimpice Andreea Răducan, Monica Roşu şi Gabi Szabo

Îmbrăcat la patru ace, afaceristul a fost printre primii oaspeţi şi s-a aşezat, central, la o masă lângă Viorel Păunescu şi ministrul Nicolae Bănicioiu. Fosta campioană olimpică de la Atena a fost copleşită de atenţia pe care Ţiriac i-a acordat-o: a îmbrăţişat-o, nu a slăbit-o din ochi şi i-a făcut urări speciale.  

Mai multe