Schumacher e în stare critică. Nu mai poate fi scos din comă, iar medicii au stopat procedura

24 februarie 2014 10:02   Alte sporturi
Ultima actualizare:

„Schumi" e în comă indusă de la data de 29 decembrie, atunci când a suferit un grav accident la schi, iar de la începutul lunii medicii au încercat să-l scoată din starea actuală.

După aproape două luni de când se zbate între viaţă şi moarte, veştiile privindu-l pe fostul star al curselor de F1 nu sunt încurajatoare.

Presa germană anunţă că specialiştii spitalului din Grenoble, acolo unde Schumacher e internat, au stopat tentativa de "trezire" pentru că s-au ivit complicaţii, fără a se specifica exact tipul problemelor. Însă, recent, doctorii au descoperit că neamţul are şi pneumonie şi au fost nevoiţi să-i schimbe medicamentaţia, iar decizia de acum pare a fi în strânsă legătură cu afecţiunea ivită la nivelul plămânilor.

"Situaţia lui Michael Schumacher e de durată şi spre regretul nostru apar tot felul de interpretări", a declarat purtătorul de cuvânt, Sabine Kehm, care însă nu a făcut niciun comentariu asupra informaţiilor că "Schumi" nu poate fi scos din comă. Cert e că persoanele dragi îi sunt alături permanent, soţia Corinna fiind cea care zilnic, la marginea patului, îi povesteşte întâmplări legate de familie.

Massa l-a vizitat la spital

Felipe Massa, fostul coleg al lui Schumi, l-a vizitat zilele trecute pe campionul F1 şi susţinea că acesta ar fi mişcat gura. „I-am povestit despre echipă şi noua maşină. Eu sunt de obicei optimist, el e puternic şi sper să se bucure din nou de viaţă. Când am stat de vorbă... dormea. Pare să fie normal şi a avut câteva reacţii cu gura”, a anunţat pilotul.

Mai multe