Oscar Pistorius îşi reface viaţa cu o fată de 19 ani

28 februarie 2014 19:41   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Februarie 2013. Oscar Pistorius, atletul cu ambele picioare amputate, era acuzat că şi-a împuşcat mortal iubita. Martie 2014. Sportivul sud-african demonstrează că şi-a refăcut viaţa alături de o puştoaică de 19 ani.

Anul trecut de Ziua Îndrăgostiţilor, Oscar Pistorius, 27 de ani, şi-a împuşcat de mai multe ori iubita, Reeva Steenkamp, 30 de ani, după ce avuseseră un conflict. Sportivul a fost acuzat de Parchet că a ucis-o cu premediatere pe femeie şi s-a cerut închisoare pe viaţă, cu posibilitatea eliberării condiţionate după 25 de ani de închisoare.

Leah Skye Malan l-a cunoscut pe Pistorius în decembrie şi de atunci sunt nedespărţiţi

Investigaţiile sunt în desfăşurare, însă se pare că atletul a găsit resurse să meargă mai departe cu viaţa sa. Recent, tabloidul britanic "The Sun" a a descoperit şi cine i-a dat forţă sud-africanului. O cheamă Leah Skye Malan, are 19 ani şi este asistentă medicală.

Cei doi s-au întâlnit în decembrie, în Mozambic, unde fata era în vacanţă cu părinţii şi fratele mai mic. A fost dragoste la prima vedere, lucrurile s-au întâmplat cu o viteză ameţitoare, Pistorius vizitându-i des familia iubitei la Potchefstroom, în apropiere de Johannesburg. Potrivit unor apropiaţi, tatăl lui Leah îl va susţine pe Oscar la audierile care vor avea loc luni la Pretoria.

A împuşcat-o mortal pe Reeva în 2013

Reeva Steenkamp s-a iubit cu Pistorius mai bine de doi ani. A fost fotomodel sud-african şi prezentatoare TV, a apărut pe coperta revistei FHM şi a fost imaginea cosmeticelor Avon în Africa de Sud. La momentul crimei, poliţia a precizat că victima a fost atinsă de gloanţe la cap şi la brat şi a decedat pe loc. În locuinţa sportivului a fost găsită arma crimei, un pistol cu calibrul 9 mm, înregistrat pe numele lui Pistorius.

Mai multe