Secretul victoriilor Simonei Halep: un ursuleţ de pluş

7 martie 2014 20:14   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Toţi ochii la Indian Wells sunt pe Simona Halep. Desemnată pentru prima dată în carieră cap de serie numărul 6 la un turneu de o asemenea importanţă, Simona a răspuns marţi întrebărilor puse de fani.

Cea mai interesantă întrebare a venit de la un iubitor al tenisului care vroia să ştie care e amuleta ei norocoasă. Iar ea a răspuns fără sfială: „Un ursuleţ de pluş, primit de la o prietenă acasă, de mult. Îl am mereu în geanţă şi cred că el îmi aduce noroc".

Întrebată care e mâncarea ei preferată, Simona nu a răspuns în şablonul tenismenilor, adică pastele. „Cel mai mult îmi place paella, de la Madrid, şi pizza", a explicat ea.

Dacă vă întrebaţi ce face în timpul călătoriilor cu avionul - în medie jucătorii de tenis petrec, adunate, câteva săptămâni bune în aer, Simona recunoaşte cu nonşalanţă: „îmi place foarte mult să dorm în timp ce zbor. Dacă mă trezesc şi am timp, citesc sau mai ales mă joc pe telefonul mobil".

De ce joc e fascinată? Evident, de Candy Crush, asta să ştiţi dacă vă vine vreo cerere de viaţă de la ea pe Facebook. În ceea ce priveşte turneul propriu-zis, Simona Halep a jucat aseară, târziu, după închiderea ediţiei, contra japonezei Kurumi Nara, în turul secund al competiţiei americane. 

Mai multe