Ora meciului Simona Halep - Elina Svitolina, din semifinalele de la Doha

15 februarie 2019 11:50   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep va juca vineri după-amiază în semifinalele turneului WTA de la Doha, contra ucrainencei Elina Svitolina. Se știe ora meciului.

Organizatorii turneului de la Doha au anunțat ora meciului Simona Halep – Elina Svitolina, din semifinale. Partida va fi prima din program și va avea loc la ora 15.30. Ea va fi televizată în direct de DigiSport. Aceasta va fi a șaptea partidă dintre cele două jucătoare, Svitolina conducând cu scorul general de 4-2.

După victoria cu 7-6, 7-6 obținută în sferturi în fața nemțoaicei Julia Goerges, SImona a spus: “Sunt foarte fericită, a fost un meci foarte greu, e întotdeauna greu să joci împotriva Juliei, pentru că are un serviciu puternic, iar forehand-ul când are timp îl loveşte foarte puternic. Dar nu am renunţat, de aceea am putut câştiga acest meci, sunt mândră de efortul pe care l-am făcut pe teren. Îmi place să joc la Doha şi nu vreau să plec”, a declarat Simona Halep. Ea a fost impresionată de numărul mari de fani români care au încurajat-o la meciul de joi: ”M-am obişnuit cu FedCup, săptămâna trecută. Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit, le mulţumesc românilor! Este o atmosferă frumoasă întotdeauna şi vreau să spun, de asemenea, mulţumesc, Doha, eşti ospitalieră cu mine de fiecare dată şi mă simt bine aici de fiecare dată când vin”, a mai spus viitorul număr 2 WTA.

Mai multe