Oscar Pistorius, amenințat că va fi violat în grup la închisoare

21 iunie 2016 11:29   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Oscar Pistorius (29 de ani) a ucis-o pe iubita lui, Reeva Steenkamp, de Ziua Îndrăgostiților (14 februarie), în anul 2013. Acesta a fost găsit vinovat de omor prin imprudență în 2014, atunci fiind condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Sportivul a petrecut doar un an la închisoare, apoi a fost plasat în regim de arest la domiciliu.

Cu toate acestea, Parchetul a făcut apel și a obținut încadrarea faptei sportivului la omor. Familia lui Oscar Pistorius susține că o gașcă de infractori a amenințat că îl va bate și îl va viola pe sportiv în închisoare, dacă rudele lui nu vor plăti o sumă considerabilă ca să-l scape. Pistorius riscă să-și petreacă următorii 15 ani în pușcărie, pentru că a ucis-o pe iubita lui Reeva Steenkamp, în casa lui din Pretoria, pe 14 februarie 2013, relatează Daily Mail

În două săptămâni, Oscar Pistorius își va afla sentința devinitivă. Familia lui susține că o persoană necunoscută a amenințat că el și mai mulți infractori îl vor viola în grup la pușcărie, în cazul în care rudele nu îi vor plăti pe respectivii criminali. 

Mai multe