Păpuşa Canadei ne-a tratat cu fundul

18 aprilie 2015 19:55   Alte sporturi
Ultima actualizare:

La tragerea la sorţi de vineri, Eugenie Bouchard a refuzat să dea mâna cu tenismena noastră Alexandra Dulgheru.

Considerată una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din circuit, canadianca Bouchard a dat dovadă de aroganţă şi lipsă de respect la conferinţa de presă care a precedat partida cu România din Cupa Federaţiei.

Aseară s-au disputat primele două întâlniri de simplu din “barajul” Canada – România, învingătoarea urmând să se califice în prima Grupă Mondială a Cupei Federaţiei în sezonul 2016. Bătăliile din sala de la Montreal au fost precedate însă de un război psihologic declanşat în mod surprinzător chiar de marea vedetă a nord-americancelor, Eugenie Bouchard (locul 7 WTA). “Păpuşa” Genie, aşa cum e alintată Bouchard de canadieni, a făcut un gest scandalos la adresa adversarei sale de ieri, Alexandra Dulgheru. După tragerea la sorţi a meciurilor, protocolul prevedea ca cele două tenismene să dea mâna şi să pozeze pentru fotografi. Ei bine, cu un zâmbet arogant pe buze, canadianca a lăsat-o pe Dulgheru cu mâna întinsă, declanşând rumoare în rândul celor prezenţi.

A fost puţin ciudat momentul, dar fiecare se comportă cum vrea. Poate nu a dat bine pe cameră, dar nu ne deranjează”, a spus Alexandra după acest episod hilar. De partea cealaltă, încrezuta Bouchard a dat o explicaţie halucinantă: „Nu am nimic cu ea, dar nu cred în ideea de a-i ura succes adversarei înainte de meci. După ce vom juca, îi voi strânge mâna”.

”Este nesimțire”

Gestul făcut de Eugenie Bouchard a scandalizată lumea tenisului Deși nu este prima dată când ea se comport în acest fel, niciodată nu a fost penalizată. Fostul antrenor al Alexandrei Dulgheru n-a rămas impasibil la gestul canadiencei și a taxat-o dur. ”De ce să se lase dominată Alexandra? Bouchard a făcut un gest nesimţit! Oricum nu a fost o chestie de sportul tenis! Totuşi, nu cred că te poate scoate din ritm aşa ceva, este mult înainte de meci", a spus pentru Prosport Adrian Marcu.

Programul de azi, începând cu ora 20.00

Eugenie Bouchard – Irina Begu

Francoise Abanda – Alexandra Dulgheru

Dabrowski / Fichman – Mitu / Olaru

*componenţele echipelor de dublu se pot modifica până la ora de start a partidei.

Mai multe