Parada modei la nunta Serenei Williams! S-a văzut tot prin rochia Evei Longoria

17 noiembrie 2017 13:31   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Nunta Serenei Williams cu Alexis Ohanian a fost evenimentului anului. Deși jucătoarea de tenis a cerut discreție maximă în cadrul ceremoniei, paparazzi tot au reușit să surprindă câteva cadre în momentul în care invitații au sosit la nuntă, iar printre aceștia au fost o mulțime de celebrități.

Mirii au fost înconjurați de familei, prieteni și celebrități, având-o alături inclusiv pe fiica lor de doar două luni, Alexis Olympia Ohanian Jr. și au spus „Da” în fața altarului, într-o atmosferă de basm, cu tematica „Frumoasa și Bestia”, în cadrul Centrului de Arte Contemporane din New Orleans, unde a avut loc evenimentul, conform Daily Mail.

Nunta Serenei Williams a reușit să adune laolaltă o mulțime de vedete de renume internațional și a fost oportunitatea perfectă pentru invitate să se întreacă în ținute. A fost o adevărată paradă a modei la eveniment, iar unele vedete au purtat ținute cu adevărat îndrăznețe.

Kim Kardashian a fost una dintre invitatele mult așteptate, dar, ca niciodată, n-a mai eclipsat pe nimeni cu vreo ținută ieșită din comun. De fapt, rochia ei neagră, lungă până la glezne, dar extrem de decoltată, a fost atât de obișnuită, încât aproape a trecut neobservată. Totuși, bretelele subțiri în care s-a ținut rochia, păreau că rezistă cu greu presiunii exercitate de sânii săi voluptoși. kim Kardashian a păstrat totuși o „marcă” proprie: ținuta foarte mulată pe șolduri și pe posterior.

La nuntă a fost prezentă și Anna Wintour, redactor-șef la revista Vogue, profitând de ocazie pentru a realiza un material exclusiv. Ea a ales o rochie simplă, dar multicoloră, lungă și pantofi cu toc înalt și subțire, foarte eleganți. n-am putea spune totuși că ținuta s-a încadrat prea bine în tematica vestimentară a nunții.

De la nuntă nu puteau lipsi și alte staruri ale tenisului mondial. Printre cele surprinse de paparazzi a fost Caroline Wozniacki, care și-a ținut însă încălțămintea în mână, o pereche de teneși Converse argintii, deloc potriviți cu rochia sa lungă până în pământ, decoltată. Tenismena a fost însoțită de logodnicul său, David Lee.

De departe, cea mai îndrăzneață rochie a fost a Evei Longoria, care n-a mai contat dacă s-a încadrat sau nu în regulemtnul tematic vestimentar al nunții, atât timp cât a atras toate privirile. Prin ținuta ei transparentă s-a văzut tot, dar, din fericire, actrița a purtat totuși lenjerie intimă. Chiar și așa, nu a trecut neobservată de vreun bărbat.

Dintre vedete, la nuntă au mai participat și Beyoncé, dar soțul său, Jay Z, nu a putut să ajungă. Celebra cântăreață a fost însă însoțită de soacra sa, mama lui Jay Z.

Mai multe