Pariu pentru victorie în finala Cupei Challenge

1 aprilie 2016 21:19   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Doar o zi mai desparte voleiul românesc de cel mai important eveniment pentru o echipă de club de după Revoluţie: disputarea unei finale de cupă europeană. Iar formaţia feminină CSM Bucureşti e la doar două seturi de trofeu!

Învingătoare cu 3-1 în turul cu Trabzon Idman Ocagi, româncele sunt pregătite să nu lase nici o minge să cadă în faţa celor aproximativ 6.000 de spectatori care vor umple imensa sală din oraşul turc. Meciul e duminică, de la ora 15.00. Şansele de a obţine trofeul sunt foarte mari, deoarece au trei posibilităţi din patru pentru a cuceri cupa: să câştige returul cu orice scor, să piardă cu 3-2, sau să câştige setul suplimentar, supranumit ”de aur”, în cazul în care turcoaicele se impun la finalul meciului, cu 3-0 sau 3-1. În cazul în care unul din aceste lucru se va întâmpla, româncele vor face „o nebunie” pentru a marca succesul. Roxana Bacşiş, cea mai eficientă jucătoare a partidei tur, cu 23 de puncte, a dezvăluit şi ce ar putea face fetele dacă se vor încoarce cu trofeul: toate se vor vopsi cu aceleaşi culori pe cap.

Click! spune

Challenge Cup e a treia competiţie continentală intercluburi în volei, după Liga Campionilor şi CEV Cup. La ea participă, de regulă, formațiile situate pe locurile 3-4 în campionatele lor.

Mai multe