Patru cupluri celebre sportiv-antrenor. Camelia Potec şi Philippe Lucas n-ar fi primii

30 aprilie 2015 23:00   Alte sporturi
Ultima actualizare:

După cum aţi citit în ediţia de ieri a ziarului Click!, presa franceză a vuit zilele trecute cu privire la o posibilă nuntă între fosta înotătoare Camelia Potec şi fostul său antrenor, Philippe Lucas.

Dacă acest lucru se va realiza, deşi ambii spun că e o glumă, nu ar fi primul caz în care o sportivă de la noi se mărită cu antrenorul ei. Click! vă prezintă alte câteva cupluri fericite.Gabi Szabo – Zsolt Gyongyossy. Cel mai cunoscut cuplu sportivă/ antrenor din România este cel format dintre fosta campioană olimpică şi mondială Gabriela Szabo şi Zsolt Gyongyossy. Aceasta s-a măritat în 1999 – unul dintre cei mai buni ani ai săi ca sportivă - cu antrenorul care a descoperit-o la un cros şcolar pe când avea doar 12 ani. El avea să fie singurul ei tehnician până la retragere.

Mihaela Lăcătuş – Adrian Lăcătuş. Şi în boxul feminin există o poveste de dragoste ruptă parcă din romane. Mihaela Cijevski, campioană mondială în 2005, s-a căsătorit, un an mai târziu, cu antrenorul său de la lotul naţional, Adrian Lăcătuş. În prezent cei doi pregătesc lotul feminin.

Lidia Şimon – Liviu Şimon. Campioană mondială la maraton în 2001, la Edmonton, Lidia Şimon s-a căsătorit cu cel care i-a devenit şi antrenor, Liviu. Cei doi s-au stabilit acum în SUA, acolo unde au avut şi baza de pregătire în ultimii 10-15 ani.

Beatrice Căşlaru – Eduard Căşlaru. Beatrice Căşlaru este una dintre cele mai valoroase înotătoare din istoria României. Multiplă medaliată olimpică, mondială şi europeană, ea s-a căsătorit încă din timpul activităţii cu Eduard, cel care a condus-o spre numeroase medalii strălucitoare. Acum, ea este antrenoare de copii.

Potec şi francezul ar face o pereche frumoasă

În ediţia de joi a ziarului Click! aţi putut citi despre zvonurile apărute în presa franceză în legătură cu un posibil mariaj între Camelia Potec – campioană în proba de 200 m liber la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004 – şi antrenorul său, francezul Philippe Lucas. Cei doi au fost, la mijlocul lunii aprilie, pentru câteva zile la St. Tropez, acolo unde, mai în glumă, mai în serios, Lucas a spus că dacă ar fi să se recăsătorească ar face-o doar cu Camelia.

Mai multe