Pe ea a înșelat-o Usain Bolt!

22 august 2016 20:36   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Usain Bolt este cel mai tare sprinter și, la fel de mult cum îi place să alerge, îi place să se şi distreze. A demonstrat-o zilele trecute, când a sărbătorit împlinirea a 30 de ani într-un club din Rio.

A luat la rând mai multe tinere, cu care a dansat și a mimat sexul pe ritmuri de R&B, apoi a petrecut până dimineața cu una dintre ele, o studentă care a și făcut publice câteva fotografii cu ea și celebrul atlet. Usain Bolt a făcut spectacol și la recent încheiata ediție a Jocurilor Olimpice. Jamaicanul a cucerit în probele de sprint nu mai puțin de trei medalii de aur, apoi a anunțat că nu va mai participa la următoarea competiție majoră de peste patru ani, de la Tokyo. Succesul de la Rio trebuia sărbătorit, cu atât mai mult cu cât a și împlinit în perioada de concurs 30 de ani. Așa se face că Bolt a mers într-un club și s-a distrat până dimineața. Cum era de așteptat, n-au lipsit femeile din jurul lui.

Acesta a dansat non-stop cu tinerele dornice să-I facă pe plac. Cheful s-a terminat spre prânz, atunci când Usain a mers la un hotel cu una dintre fete. Jady Duarte, o studentă de 20 de ani, a ținut neapărat să imortalizeze câteva dintre momentele intime avute cu atletul jamaican, apoi le-a dat prietenilor ei. Evident, fotografiile au ajuns în presă și, inevitabil, sub ochii lui Kasi Bennett, 26 de ani, femeia cu care Bolt ar avea o relație de peste doi ani și care ar urma să-i devină soție.

Mai multe