Prima reacţie a Simonei Halep: "Mă simt pierdută!"

19 ianuarie 2016 13:25   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost eliminată în primul tur al Australian Open, după ce a fost învinsă, marţi (19 ianuarie), cu scorul de 6-4, 6-3, de chinezoaica Shuai Zhang, locul 133 WTA, sportivă venită din calificări.

"Pot spune că mă simt pierdută pe teren şi sunt cu moralul la pământ. Trebuie s-o iau de la capăt pentru că mai am multe meciuri de jucat în acest an. Shuai Zhang a jucat fără frică, iar eu n-am făcut un meci bun", au fost primele explicaţii date de tenismena noastră, după partida pierdută clar.

Simona Halep părăseşte Australian Open în turul întâi după ce a atins faza sferturilor de finală la ediţiile din 2014 şi 2015. Românca a pierdut ultima dată în primul tur al unui Grand Slam, anul trecut, la Wimbledon, când a fost învinsă de Jana Cepelova din Slovacia, locul 106 WTA atunci, cu scorul 5-7, 6-4, 6-3. Anterior, Halep mai fusese eliminată în prima manşă la Roland Garros şi Australian Open, în 2013, înainte de ascensiunea pe care a avut în topul mondial.

Mai multe