Primele cuvinte ale Simonei la telefon cu Stere Halep: ”Tati, am reușit să ajungem numărul 1”

7 octombrie 2017 12:25   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a urcat pe primul loc în clasamentul mondial, după ce s-a calificat în finala de la Beijing.

Simona Halep este noua regină a tenisului mondial feminin, după succesul din această dimineață, de la Beijing. Bucurie imensă pentru ea, pentru familie și pentru toți români, după ce Simona a urcat pe primul loc mondial.

Stere Halep, tatăl Simonei, era în culmea fericirii la puține momente după performanța fiicei sale.

”Am trăit intens acest meci, a avut de multe ori șansa să fie numărul 1, din eșecuri te consolidezi, ai răbdare și vin și rezultatele”, a spus acesta la Digisport.

Părintele Simonei a dezvăluit și care a fost dialogul avut cu fiica sa imediat după ce aceasta s-a calificat în finala de la Beijing.

”Am vorbit foarte puțin la telefon. Mi-a spus ”Tată, am reușit să ajungem numărul 1”. Am inceput să plâgem amândoi și am zis să ne auzim mai târziu, când ne liniștim”, a povestit Stere Halep.

”De la 7 ani am sperat să fie numărul 1, am făcut un credit la bancă, mi-am pus afacerea gaj pentru a reuși Simona.

Când era mică, toți îmi spuneau că nu are șanse să ajungă mare sportivă pentru c e mică de înălțime, nu este foarte dezvoltată, dar eu am avut încredere în ea și am riscat totul”, a mai precizat acesta, povestind și că primul telefon de felicitare l-a primit de la ”Regele” Gică Hagi: ”Ne-a zis să ne ajute Dumnezu să rămânî mulți ani în top și să câștige un trofeu de Grand Slam”.

Mai multe