Reacția Andreei Raicu, după ce Horia Tecău a câștigat titlul la US Open

8 septembrie 2017 19:17   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Horia Tecău și Jean Julien Roger au câștigat titlul, la dublu, la Australian Open. Este cel de-al doilea titlu de Grand Slam cucerit de cei doi, după ce, în 2015, s-au impus pe iarba de la Wimbledon.

Tecău și Rojer, prin această victorie, au obținut calificarea și la Turneul Campionilor. Andreea Raicu, fosta iubită a sportivului român, l-a felicitat pe Horia pe contul său de Facebook. Cei doi s-au despățit în 2013, după o relație de aproape un an. 

Turneele şi meciurile de tenis la care a participat l-au ţinut pe Horia departe de Andreea. „Ochii care nu se văd se uită" e un proverb care s-a adeverit şi de această dată. Vestea că ar fi separaţi a fost confirmată, la vremea aceea, de apropiaţii sportivului. Iar Andreea Raicu a confirmat.

Timpul le uită pe toate, iar Andreea a ținut să-l felicite pe Horia pentru această perfomanță. „Bravo, Horia Tecău! Sunteți cei mai buni! Meritați acest trofeu”, a scris Andreea Raicu pe contul ei de socializare. 

La cei 32 de ani ai săi, sportivul nostru a cucerit 32 de titluri, dintre care 2 de Grand Slam și o medalie de aur la Olimpiada din 2016. Conform site-ului oficial al WTA, Horia Tecău a obținut din tenis 3,864,666 de dolari. 

Mai multe