Reacții după victoria Monicăi Niculescu: „Slice-ul ei sfidează imaginația”

12 februarie 2018 21:50   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Un val de laude din partea unui jurnalist american s-a năpustit asupra Monicăi Niculescu, după ce a învins-o pe Maria Șarapova la Doha. Monica, numeărul 92 WTA, a obținut o victorie zdrobitoare asupra Sharapovei, care i-a uimit pe mulți cunoscători.

Jurnalistul Ben Rothenberg a fost fascinat de meciul Monica Niculescu – Maria Șarapova, mai ales de victoria româncei, care a răpus-o pe rusoaică cu 4-6, 6-4, 6-3.

„Bagajul de trucuri al Monicăi Niculescu a fost bogat, ca să o scoată pe Maria Șarapova din turul I la Doha. Unul dintre lucrurile mele favorite în tenis este când o adversară a Monicăi Niculescu este vrăjită suficient ca să-i trimită un «forehand slice» înapoi, așa cum a făcut Șarapova”, a comentat jurnalistul , potrivit Digi24.

În același timp, Ben Rothenberg este și dezamăgit că jucătoarea noastră a eliminat-o pe rusoaică, întrucât acesta ar fi vrut să vadă în turneul din Doha o partidă între Șarapova și Caroline Wozniacki, daneza care a învins-o pe Simona Halep.

"Monica Niculescu şi-a etalat toată varietatea sa pentru a o expedia în trei seturi pe Maria Şarapova, cvintruplă câştigătoare de grand slam, de la Qatar Open. Cunoscută pentru slice-ul care sfidează imaginaţia, Monica Niculescu a ţesut o reţea de lovituri incredibile pentru a scoate un 4-6, 6-4, 6-3 care o indispune pe fostul număr 1 mondial Maria Şarapova în primul tur al Qatar Total Open”, scrie site-ul oficial al WTA.

Mai multe