Rio 2016. Djokovic, eliminat de la Olimpiadă în primul tur de Del Potro

8 august 2016 11:12   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Întrecerile din tenis au produs primele şocuri adevărate la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, numărul 1 mondial ATP, părăsind competiţia încă din primul tur.

Novak Djokovic a fost învins printr-un dublu tie-break, 7-6, 7-6, de argentinianul Juan Martin Del Potro, deşi acesta stătuse 40 de minute blocat în lift chiar înaintea partidei. Dornic să revină în circuit la cel mai înalt nivel, după o accodentare gravă la încheietura mâinii drepte, sud-americanul a dat totul în partida cu liderul mondial şi a reuşit să detoneze bomba. Cei doi semifinalişti de la Londra 2012 au încheiat meciul în lacrimi, fiecare din motivele sale. Del Potro a fost emoţionat pentru una dintre marile victorii ale sale de după accidentare, care îi dă speranţe că mai poate câştiga un mare şlem, iar sârbul a fost trist pentru că n-a avut nici acum lansa să se apropie de o medalie la Olimpiadă, singura care îi lipseşte şi care îl face să regrete ceva în tenis.

Şi la fete s-au produs însă surprize. Surorile Williams au pierdut la dublu în faţa cehoaicelor Safarova L./Strycova B., iar Venus a plecat chiar acasă pentru că a fost eliminată şi la simplu, învinsă de belgianca Flipkens.

Mai multe