România s-a calificat în sferturile Mondialului de handbal!

13 decembrie 2015 21:16   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Victorie EXCEPȚIONALĂ a echipei naționale de handbal feminin a României în optimile de finală ale Campionatului Mondial! România a învins campioana mondială, Brazilia, și s-a calificat in sferturi, dar și în calificările pentru Jocurile Olimpice!

România a renăscut din propria cenușă și a învins campioana mondială, Brazilia, în optimile de finală ale CM din Danemarca! Fetele noastre, cu un joc exceptional, au invins cu 25-22 și nu doar ca s-au calificat in sferturi, dar continuă visul olimpic, urmând să joace în calificările pentru Jocurile Olimpice de la Rio, acolo unde Brazilia era oricum calificată.

Următoarea adversară a echipei noastre va fi naționala țării gazdă, Danemarca, învingătoare, tot azi, în fața Suediei.

UPDATE: Aurelia Bradeanu duce Romania in SFERTURILE DE FINALAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! A marcat cu un minut inaintea finalului si scorul e 25-22! Nu mai avem cum sa pierdem!!!!!!!!! EXCEPTIONAL!!!!!

UPDATE: Cu un minut și jumatate inaintea finalului, Romania conduce cu 24-22.

UPDATE: Avem aruncare de la 7 m! Aurelia Bradeanu trage si.... inscrieeeeee! 23-21 pentru Romania, cu doua minute inaintea finalului! Hai Romania!

UPDATE: Finalul e de INFARCT! Brazilia se apropie la un gol: 22-21.

UPDATE: Cristina Neagu a ratat un atac pozițional și Brazilia a marcat pe contraatac. Conducem cu 22-20 cand mai sunt 3 minute de joc!

UPDATE: EXCEPȚIONAL!!!!!!!!!!!! Ada Nechita a marcat un nou gol si conducem cu 22-19!

UPDATE: GOOOOL Ada Nechita! Romania conduce cu 21-19, cand mai sunt 7 minute de joc. Hai Romania!

UPDATE: Uff, Brazilia s-a apropiat la un singur gol de echipa noastra! Romania conduce cu 20-19 cand mai sunt 9 minute de joc. Iar avem parte de un final de infarct, caracteristic handbalistelor noastre.

UPDATE: Brazilia revine din nou la doua goluri distanta. Ne-au marcat un gol din inferioritate, dar nu e sfârșitul lumii. Conducem cu 20-18. Hai România!

UPDATE: Cristina Neagu a ratat o aruncare de la 7 m si Romania a incasat un nou gol. Romancele conduc cu 20-17.

UPDATE: România a trecut din nou în avantaj de 5 goluri 20-15. Din păcate, în loc să marcăm golul 21, am primit punctul 16. Ne aflăm în minutul 46 și conducem cu 4 goluri!

UPDATE: Incredibil! Melinda Geiger reuseste un gol senzational, tot in inferioritate: 17-14!

UPDATE: Marcăm în inferioritate prin Aurelia Brădeanu, dar imediat încasăm un gol: 16-14 pentru România. Suntem în minutul 39.

UPDATE: Probleme pentru echipa noastră. Brazilia nu doar ca inscrie, dar și a provocat o eliminare a Valentinei Elisei. Romania conduce cu 15-13.

UPDATE: Valetina Elisei readuce România la patru goluri diferență, dar sud-americancele revin. Romania conduce cu 15-12

UPDATE: Brazilia începe ușor-ușor să își revină, reducând 14-11.

UPDATE: Braziliencele reduc din diferență din nou: 14-10.

UPDATE: Valentina Elisei restabilește diferența de cinci goluri: 14-9.

UPDATE: A început repriza secundă. Brazilia a marcat primul gol. România conduce cu 13-9.

UPDATE: La pauză trăim un vis excepțional: România conduce cu 5 goluri campioana mondială!!!! Fetele noastre au intrat la cabine cu scorul de 13-8, fiind nu doar o diferență greu de anticipat la începutul meciului, dar și pentru prima dată când tricolorele conduc la jumătatea meciului o echipă de elită la acest Campionat Mondial!

UPDATE: Brazilia a redus din diferenta, 11-8

UPDATE: Incredibil, dar adevărat! România conduce cu 11-7. E minutul 26 si putem spera.

UPDATE: Ada Nechita înscrie un nou gol si conducem cu 10-7.

UPDATE: Brazilia reduce din diferență. Conducem cu 9-7. E minutul 21.

UPDATE: România joacă la fel ca în zilele bune! Conducem cu 9-6 campioana mondială, prin două goluri marcate de Cristina Neagu.

UPDATE: Brazilia a egalat printr-un gol marcat din poartă în poartă de portărița sud-americp, dar România a revenit la două goluri conducere: 7-5. Au marcat pentru noi Cristina Neagu și Valentina Ardean Elisei.

UPDATE: Desfășurare incredibilă de forțe pentru România! Tricolorele conduc cu scorul de 5-3, prin golurile maarcate de Eliza Buceschi și Ada Nechita! Ne aflăm în minutul 15.

UPDATE: România conduce cu 3-2, după ce Eliza Buceschi a tranformat două aruncări de la 7 m. Ne aflăm în minutul 11.

UPDATE: Brazilia a egalat. Cristina Neagu a ratat un 7 m.

UPDATE: Ne aflăm în minutul 5 si portarul Paula Ungureanu a făcut deja minuni în poartă, apărând și un 7 m.

UPDATE: Inceput foarte bun de meci, Valentina Elisei a marcat și a deschis scorul. Conducem cu 1-0!

Pentru România, meciul cu Brazilia, din optimile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin e o adevărată finală pentru viitorul acestui sport. O victorie ar duce naționala noastră nu doar în sferturile de finală, ci și în calificările pentru Jocurile Olimpice.

Brazilia însă e campioana mondială, așa că ne așteaptă un meci foarte, foarte greu.

Mai multe