Rossi, pe motocicletă şi-n cârje!

24 septembrie 2017 18:20   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Italianul Valentino Rossi a fost al treilea cel mai rapid pilot în calificările Marelui Premiu al Aragonului, care au avut loc, sâmbătă, la Alcaniz, la trei săptămâni după ce a suferit o fractură de tibie şi peroneu. La cursa desfăşurată azi a terminat al cincilea.

"Sunt foarte fericit, deoarece nu ştiam la ce să mă aştept: să plec din prima linie e dificil, dar normal, deşi nu-mi închipuiam... M-am antrenat mult, dar am avut noroc pentru că starea piciorului se îmbunătăţeşte de la o zi la alta. Trebuie să le mulţumesc doctorului Pascarella, care a făcut o opraţie excelentă, şi celor care s-au ocupat de recuperarea mea. În şa stau bine, deşi nu am o poziţie foarte naturală. Acum sper să rezist fizic pe durata cursei", a declarat pilotul echipei Yamaha, potrivit Gazzetta dello Sport. Septuplul campion mondial la motociclism a fost operat, la 1 septembrie, după ce a suferit o fractură de tibie şi peroneu, în timpul unui antrenament enduro. El a ratat doar o cursă, cea de la Rimoni, din 10 septembrie.

Sâmbătă el a ocupat locul 3 în calificările MP al Aragonului, dar azi în timpul cursei ierarhia a fost alta.

Pilotul spaniol Marc Marquez a câştigat Marele Premiu al Aragonului la MotoGP, în timp ce la Moto3 s-a impus compatriotul său Joan Mir, iar la Moto2 a fost învingător italianul Franco Morbidelli.

Valentino Rossi a fost al cincilea la MotoGP.

Mai multe