Rugbyşti la «patru ace»: 12 «coloşi» au pozat în scop umanitar pentru un calendar inedit

3 decembrie 2012 17:56   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Iubitorilor rugbyului, dar nu numai lor, li se pregăteşte o surpriză. Marţi se va lansa un calendar în care fotomodele sunt chiar componenţi ai naţionalei! Ineditul este dat, însă, de ţinuta acestora: sunt îmbrăcaţi ca nişte adevăraţi domni, la „patru ace”. Mai precis, în frac!

Coloşii noştri ilustrează lunile Calendarului Oficial Alexandru Ciucu, care va fi lansat marţi şi care va costa 100 de lei. Profiturile încasate în urma vânzării acestuia vor fi donate Fundaţiei Principesa Margareta a României pentru programul „Tinere Talente".

Cei 12 eroi ai pictorialului sunt Mădălin Lemnaru, Otar Turashvili, Andrei Ursache, Viorel Lucaci, Cosmin Raţiu, Florin Surugiu, Gal Csaba, Ionuţ Botezatu, Dragoş Vasile, Mihai Adăscăliţei, Mihai Roşca şi Vasile Rus.

Rugbyştii au fost machiaţi înainte de a intra în roluri

Şedinţa foto a fost organizată la începutul lunii octombrie şi a durat o zi. Aşa cum se vede din fotografii, cuvântul de ordine a fost veselia. Nici nu avea cum să fie altfel, având în vedere ţinuta şi locaţia. Producerea celor 12 costume a durat aproape două luni: măsurile s-au luat în luna iulie, iar fracurile au fost gata la începutul lunii octombrie.

Mai multe