S-a «rupt» şi Irina Begu

28 ianuarie 2016 21:01   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Problemele continuă la echipa de Fed Cup a României! După ce Alexandra Dulgheru nu a putut fi selecţionată, fiind accidentată, ieri şi Irina Begu a anunţat că are probleme şi nu poate juca.

Clasată pe locul 31 în clasamentul mondial, Irina Begu a anunţat că nu poate evolua contra Cehiei, întâlnire programată la Cluj în perioada 6-7 februarie în Grupa Mondială 1. „Mi-aş fi dorit să vă dau o veste bună, însă problema de la genunchi încă nu a trecut şi perioada mea de refacere va mai dura. Cu părere de rău, trebuie să vă anunţ că nu voi putea fi prezentă la Cluj alături de fete”, a scris Irina pe Facebook. Ea a acuzat probleme la genunchiul drept încă de la începutul sezonului, acesta fiind şi motivul pentru care nu a jucat în proba de dublu la Shenzhen, dar nici la simplu la Sydney. De asemenea, prestaţia ei la Australian Open a avut de suferit în mod evident din cauza aceleiaşi probleme. 

Locul Irinei în echipa antrenată de Alina Tecşor-Cercel va fi luat de Raluca Olaru. Aceasta va juca doar la dublu, unde va face pereche cu Monica Niculescu. Situată pe poziţia 40 în lume, Monica va juca şi la simplu. Liderul echipei noastre va fi Simona Halep, a doua jucătoare a lumii. 

Învingătoarea meciului dintre România şi Cehia se va califica în semifinalele Grupei Mondiale. Cehoaicele vor fi conduse din teren de Petra Kvitova şi Karolina Pliskova. 

Mai multe