S-a stabilit ora meciului Simona Halep - Ajla Tomljanovic, de la Adelaide

13 ianuarie 2020 17:41   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep va disputa marți dimineață primul meci de simplu dintr-un sezon pe care îl vrem încununat cu o medalie olimpică.

Fostul lider mondial va juca, marți, de la ora 10.00, contra australiencei Ajla Tomljanovic, ocupanta locului 54 WTA, într-o partidă care contează pentru turul secund al turneului de la Adelaide. Va fi cea de-a treia confruntare directă dintre cele două și va putea fi urmărită în direct la Digi Sport. Scorul meciurilor directe este de 2-0 pentru jucătoarea noastră. Pentru a ajunge să joace contra româncei, care a fost direct calificată în turul secund al competiției, Tomljanovic a învins-o cu scorul de 7-6, 6-2, de kazaha Yulia Putintseva. În funcție de rezultatul de la Adelaide, Simona ar putea reveni pe podiumul tenisului profesionist. Ea a picat, de ieri, pe locul 4, făcând schimb de locuri cu japoneza Naomi Osaka, asiatica urcând pe locul 3.

Luni, Simona a disputat primul meci oficial din acest an, în proba de dublu, acolo unde a făcut pereche cu Raluca Olaru. Cele două au fost învinse în primul tur, cu scorul de 7-6, 4-6, 10-3, de echipa Kveta Peschke/ Demi Schuurs.

Mai multe