Sam Querrey s-a tăiat în timp ce se descălţa!

29 septembrie 2009 17:58   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Sunt cunoscute destule cazuri în care sportivii au suferit accidentări în condiţii cât se poate de idioate. Din această categorie face parte şi cea a jucătorului american de tenis Sam Querrey, care s-a tăiat într-o masă din sticlă în timp ce se descălţa!

Yankeul urma să debuteze la turneul de la Bangkok, împotriva germanului Andreas Beck. Querrey nu a mai apucat să o facă, el fiind nevoit să declare forfait. Jucătorul a explicat pe site-ul său că s-a aşezat pe o masă din sticlă pentru a se descălţa, aceasta a cedat sub greutatea sa, iar el s-a tăiat la braţul drept...

Aflat pe locul 25 ATP, Sam a fost operat în capitala Thailandei, iar mâine va ajunge la Santa Monica. În vârstă de 22 de ani, jucătorul a spus pe pagina sa Twitter că acest accident a fost "cel mai trist moment din viaţa sa". El speră să revină pe teren la Masters 1000 de la Paris-Bercy, luna viitoare.

Anul acesta, Querrey a câştigat turneul de la Los Angeles şi a disputat patru finale la New Haven, Indianapolis, Newport şi Auckland. 

Mai multe