Șarapova nu știe de ce a pierdut în fața Monicăi Niculescu: „Trebuie să văd pe casetă”

12 februarie 2018 23:15   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Maria Șarapova a pierdut umilitor în fața Monicăi Niculescu în primul tur al turneului de la Doha. După meci, rusoaica a încercat să răspundă jurnaliștilor cum a fost posibil să piardă, dar nu a găsit nicio explicație.

Monica Niculescu s-a impus cu scorul 3-6, 4-6, 6-4 în fața Șarapovei. Chiar dacă jucătoarea noastră a pierdut primul set, Monica și-a revenit în ultimele două seturi, unde a dezorientat-o zdravăn pe rusoaică.

"Cred că am făcut o treabă bună în primul set şi jumătate, dar e clar că nu a fost suficient pentru a câştiga meciul. Am reuşit să câştig schimburile lungi, chiar dacă nu mi-am dorit să intru într-un astfel de joc. Trebuie să mă uit pe casetă şi să văd de ce am început să mă duc tot mai mult spre fundul terenului, în loc să atac şi să pun presiune pe ea", a declarat MAria Șarapova, potrivit Digi Sport.

A fost însă onestă și a recunoscut că nu a avut probleme fizice: "M-am simţit bine din punct de vedere fizic, dar am devenit prea pasivă pe final şi am început să fac prea multe greşeli. Îmi place să joc meciuri de trei seturi, cred că m-am descurcat în astfel de momente de-a lungul carierei, aşa că nu mă tem de asemenea provocări", a precizat rusoaica.

Mai multe