Scandal uriaș între Ciprian Marica și Ilie Năstase, naș și fin. Nasty a ajuns la spital de supărare: "Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut"

13 noiembrie 2021 13:26   Alte sporturi
Ultima actualizare:

În iunie 2020 se înrudeau, devenind naș și fin, iar acum se judecă la tribunal. Ciprian Marica și Ilie Năstase sunt protagoniștii unui scandal de proporții, cu miză uriașă. Ilie Năstase a fost scos de Ciprian Marica din fundația care-i poartă numele, totul petrecându-se pe furiș, după cum afirmă fostul mare tenisman.

Ciprian Marica a solicitat la Tribunal ca Ilie Năstase să nu mai facă parte din proiectul Fundației Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința, anunță, în excusivitate, Prosport.ro. Miza este mare: terenurile extrem de valoroase, care intră în patrimoniul Fundației. Cererea formulată de Ciprian Marica a fost admisă pe 7 octombrie, iar Ilie Năstase a fost șters din Fundația care îi poartă numele, mai scrie sursa citată. În locul lui Nasty, Marica i-a introdus în Fundație, prin modificarea actului constitutiv, pe tatăl și unchiul său.

Ilie Năstase: "Am probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine"

Ilie Năstase s-a declarat șocat de felul în care a fost trădat de nașul său, Ciprian Marica: „Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din fundație! M-a anunțat acum avocatul. Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred. Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul. Stau cu soția mea și nu ne vine să credem ce se întâmplă”, a mărturisit Ilie Năstase, contactat de ProSport.

Marica: "Dacă are o problemă de încredere, o discut eu cu el"

Ciprian Marica s-a arătat consternat de cele declarate de Ilie Năstase. „Nu îmi vine să cred. Am fost la restaurant cu el și cu soția lui chiar ieri (n.r. – joi) și totul era în regulă. Nu știu ce s-a întâmplat de ieri până azi. Acesta este un articol instrumentat, documentat, nu înțeleg cum s-a ajuns aici. Dacă l-am scos din Fundație? Dar ce, ești procuror? Asta e o întrebare de procuror! Dacă are o problemă de încredere, o discut eu cu el, nu cu presa. Dacă e o neînțelegere financiară între noi este strict problema noastră", a fost replica lui Marica pentru Prosport.

Ioana Năstase: "Ilie m-a rugat să vin la el la spital"

Se pare că supărarea a fost atât de mare pentru Ilie Năstase, încât acesta ar fi ajuns pe mâna medicilor, scrie Playsport.ro, iar Ioana Năstase a confirmat pentru publicația respectivă că soțul ei a sunat-o din spital. "Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta. Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, și-a început Ioana Năstase seria dezvăluirilor.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Cum a fost la nunta lui Ilie Năstase! Mirii au chefuit pe plaja nașului Ciprian Marica

Ilie Năstase, supărat că nu are statuie în București

Mai multe