Schumacher a ieşit din comă!

16 iunie 2014 13:16   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Fostul pilot german de Formula 1 Michael Schumacher a ieşit din comă şi a părăsit spitalul din Grenoble, a anunţat purtătorul de cuvânt al familiei, Sabine Kehm.

Sabine Khem, managerul lui Schumacher a spus: "Familia lui Michael doreşte să mulţumească tuturor doctorilor, asistentelor şi personalului medical de la Spitalul din Grenoble, care au făcut o treabă excelentă". Conform cotidiianului Bild, starea lui Michael Schumacher nu mai impunea spitalizarea.

El va continua recuperarea la o clinică privată, al cărei nume familia doreşte să-l ţină secret. Conform lui Sabine Khem, Michael Schuamcher este conştient. Recunoaşte şi reacţionează la vocile soţiei şi ale copiilor şi la atingeri.

Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat de două ori la cap şi se afla de de la sfârşitul lunii ianuarie în faza de revenire progresivă din comă.

Khem anunţase vienri, că Michael Schumacher a fost mutat de la secţia de terapie intensivă a spitalului din Grenoble într-o sală de recuperare.

Mai multe