Se iubesc de la distanţă!

12 martie 2011 16:53   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Corina Ungureanu, locul 2 în topul celor mai sexy 40 de gimnaste ale tuturor timpurilor

Prietenul Corinei Ungureanu, expulzat din România

Corina Ungureanu: «Japonezii încă mai fac bani pe spatele nostru»

Retrasă din activitatea competiţională, Corina (30 de ani) a părăsit pentru o vreme România în favoarea Marii Britanii. Acolo a antrenat o clasă de copii la clubul de gimnastică de pe insula Isle of Man, dar a şi legat o relaţie de iubire cu un manager de bancă pe nume Jonathan Potts, mai mare cu zece ani decât ea. S-au cunoscut în urma unui concurs la care Jonathan era reprezentant al sponsorului, iar Corina participantă cu grupa sa.

La câteva săptamani distanţă, întâlnindu-se întâmplător într-un bar, Corina l-a întrebat dacă ar fi de acord să sponsorizeze clubul de gimnastică cu o bârnă nouă, care costa 5.000 de lire.

Răspunsul a fost afirmativ, iar din ziua aceea cei doi sunt împreună, chiar dacă gimnasta s-a reîntors acasă, la Ploieşti, în toamna anului trecut. Acest lucru nu a rupt însă relaţia, ba din contră a întărit-o.

"Fiind obişnuit să călătoresc frecvent pe distanţe lungi vin în România cel puţin o dată la trei săptămâni pentru a-mi vizita iubita. Corina nu vrea să se întoarcă în Anglia, aşa că ajung eu aici cât pot de des", a declarat Jonathan într-un interviu pentru revista OK!.

El a luat în calcul chiar varianta de a se muta definitiv în România, dacă va găsi un loc de muncă pe măsura pretenţiilor sale. „Până să o cunosc pe Corina, ştiam mare lucru despre România. Doar că a fost o ţară comunistă, auzisem de Nadia Comăneci, de Ilie Năstase şi de Mutu, care jucase la Chelsea", a mai spus Potts.

Jonathas ştie că iubita sa a pozat în Playboy şi a apărut în câteva filmuleţe deocheate, în care făcea exerciţii pe bârnă complet dezbrăcată, făcute în Japonia, dar nu e deranjat de asta, mai ales că nici Corina nu regretă nimic din ceea ce a făcut. Pentru a-şi dovedi dragostea, britanicul îi spune de cel puţin trei ori pe zi „te iubesc" fostei gimnaste, ziua încheindu-se şi terminându-se pentru el cu aceleaşi cuvinte drăgăstoase.

Isle Of Man, paradis fiscal

Isle Of Man e o insulă situată între Irlanda şi Anglia. Are o lungime de 48 km, o suprafaţă de 572 kmp, iar populaţia este estimată la 76.538 de locuitori. Insula are o economie cu taxe foarte scăzute, cele pe venit variind între 10 şi 18%, iar companiile sunt scutite de impozite, motiv pentru care e recunoscută ca un adevărat paradis fiscal.

Mai multe