Se rupe lanţul de iubire? Relații tensionate între Halep și antrenorul ei

30 martie 2017 20:13   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele turneului de la Miami de britanica Johanna Konta, care s-a impus cu 3-6, 7-6, 6-2.

Din păcate, românca a ieşit în evidenţă prin câteva replici adresate antrenorului Darren Cahill atunci când acesta venise să îi dea sfaturi. La prima intervenţie de “coaching”, care a avut loc în timpul celui de-al doilea set, Halep şi-a certat antrenorul, cerându-i să nu mai dea din cap atunci când greşeşte. A fost prima reacţie de acest gen în faţa lui Cahill, care o antrenează “full-time” din decembrie 2015, însă nu singura din cariera ei.

Victor Ioniţă a avut parte de reproşurile Simonei Halep, culmea, tot la Miami, în 2015: “Bate şi tu din palmele alea, nu sta degeaba”, i-a reproşat românca. De asemenea, la finala câştigată în acelaşi an la Indian Wells, i-a spus: “Asta vrei tu să fac eu? Mişto... Şi eu vreau să mă încurajaţi mai tare şi să ţipaţi pe acolo. Ăştia de ţipă sunt doar ai ei. E greu, dar mă rog, e ok... E în regulă”. La două luni distanţă de la aceste ieşiri, Victor Ioniţă a fost concediat.De acum, Simona se va pregăti pentru sezonul de zgură, care va începe în 22-23 aprilie, cu întâlnirea de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie. Imediat după, va pleca la Stuttgart, pentru primul turneu important pe această suprafaţă.

Mai multe