Senzaţie în Fed Cup: Mitu a bătut-o pe Bouchard şi a izbucnit în plâns VIDEO

19 aprilie 2015 22:21   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Andreea Mitu a înlocuit-o pe Irina Begu în partida cu Eugenie Bouchard din cadrul întâlnirii dintre echipele României şi Canadei, din barajul pentru promovarea/menţinerea în Grupa Mondială a Cupei Federaţiei. Deşi canadianca era mare favorită, Mitu a făcut un meci senzaţional, câştigând cu 2-1 la seturi.

Mitu, în vârstă de 23 de ani şi locul 104 WTA, a pierdut primul set cu 6-4, dar le-a câştigat pe următoarele cu 6-4, 6-1. După ultima minge, tenismena noastră nu şi-a pututu stăpâni emoţiile, izbucnind în lacrimi.

Scorul întâlnirii Canada - România este 1-2, iare fetele noastre mai au nevoie de o singură victorie pentru a obţine calificarea.

În partida a patra se vor confrunta Alexandra Dulgheru şi Francoise Abanda, iar în meciul de dublu se vor întâlni perechile Andreea Mitu/Raluca Olaru şi Gabriela Dabrowski/Sharon Fichman.

După meciurile de sâmbătă, cele două echipe se află la egalitate, scor 1-1. Francoise Abanda a învins-o pe Irina Begu, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-4, iar Alexandra Dulgheru a trecut de Eugenie Bouchard, cu scorul de 6-4, 6-4.

Mai multe