Serena Williams a fost eliminată de Sofia Kenin în turul trei la Roland Garros

1 iunie 2019 22:10   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Americanca Serena Williams, cea care obținuse locul 10 WTA şi a fost cap de serie 10, a fost eliminată, sâmbătă, în turul trei al turneului de la Roland Garros, chiar de Sofia Kenin, compatrioata ei, numărul 35 mondial.

Kenin s-a impus cu scorul de 6-2, 7-5, într-o oră şi jumătate. Sofia Kenin, în vârstă de 20 de ani, o va întâlni în faza următoare pe sportiva australiană Ashleigh Barty, locul 8 WTA şi cap de serie 8.

Irina Begu a fost eliminată de Anisimova în turul trei la Roland Garros

Irina Begu, locul 116 mondial, a fost eliminată, sâmbătă, în turul trei al probei de simplu feminin din cadrul turneului de la Roland Garros.

Begu a fost învinsă de sportiva americană Amanda Anisimova, în vârstă de 17 ani şi locul 51 WTA, scor 7-6 (6), 6-4. Meciul a durat o oră şi 41 de minute. Anisimova va juca în faza următoare cu spaniola Aliona Bolsova, numărul 137 mondial.

Din cele patru românce prezente pe tabloul principal, a rămas în competiţie doar Simona Halep, numărul 3 mondial. Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în turul I, iar Sorana Cîrstea în turul al doilea, potrivit news.ro.

Mai multe