Serena Williams a fost o adevărată prinţesă la recepţia de la nunta regală

20 mai 2018 12:54   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Serena Williams a uimit pe toată lumea cu vestimentațiile de la nunta regală la care a participat sâmbătă, 19 mai, alături de soțul ei. Serena Williams și Meghan Markle sunt prietene foarte apropiate, iar tenismena a avut grijă să aibă un look impresionant. Dacă la ceremonia religioasă a ales o rochie simplă și strâmtă pe corp și niște încălțări de aceeași culoare, la evenimentul de după nuntă, ea a uimit pe toată lumea.

Pe timp de zi, Serena Williams a purtat o rochie de culoare roz nude, strâmtă, cu o pălărit în aceeaşi nuanţă, ţinută care a atras toate privirile. 

La sucrt timp după ce s-a finalizat ceremonia, Serena a ales să-și schimbe ținuta, pentru petrecerile de după nuntă la care a fost invitat special, dat fiind faptul că-i este foarte apropiată miresei. 

Față de rochia de dimineață, Serena Williams și-a ales o rochie lungă, un un corset negru şi o fustă cu flori mari şi colorate. Pentru a da un aer regal, tenismena și-a accesorizat ținuta cu un lanţ cu diamante semnat Bulgari și cercei aurii, conform mirror.co.uk

Jucătoarea de tenis şi soț, bilionarul Alexis Ohanian, au renunţat la regula impusă de a nu face fotografii şi a nu le publica pe site-urile de socializare: ţinuta de seară a Serenei a putut fi admirată de toţi prietenii ei virtuali de pe Instagram. 

Mai multe