Serena Williams a revenit pe teren cu victorie

9 martie 2018 11:34   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Serena Williams a revenit în circuitul WTA cu victorie. Ea s-a calificat în turul secund la Indian Wells.

În primul tur de la Indian Wells, toți ochii au fost în această dimineață pe Serena Williams. Fostul lider al clasamentului WTA a disputat primul meci în circuitul profesionist de la victoria de anul trecut de la Australian Open și la șase luni după ce a devenit mamă. Iar revenirea a fost ca și retragerea, cu un succes. Americanca a învins-o cu scorul de 7-5, 6-3 pe Zarina Diyas. Totul a durat o oră și 33 de minute și a demonstrat că pe Serena nu trebuie să o ignori indiferent de cât timp a stat lângă teren

. Următorul meci nu va fi deloc floare la ureche pentru proaspăta mămică reîntoarsă în circuit. Ea va juca împotriva favoritei 29, Kiki Bertens. Dar, pentru Serena, nici o partidă nu e pierdută înainte de ultima minge.

"A fost incredibil, a trecut mai mult de un an şi am născut un copil. Mă duc la ea acum şi sunt încântată de asta. Nu a fost uşor, dar a fost bine. Sunt un pic ruginită, dar nu contează. Sunt aici, pe acest drum, făcând tot ce pot mai bine", a declarat Williams la finalul partidei.

Mai multe