Serena Williams: "Îmi place zâmbetul meu la nebunie"

7 iulie 2010 13:49   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Chiar dacă a câştigat 26 de turnee de Grand Slem, proaspăta campioană de la Wimbledon, Serena Williams, consideră că modul în care arată este cel mai important pentru ea.

Sportiva a mărturisit într-un interviu acordat Harper Bazar că i-a luat extreme de mult timp să realizeze că este foarte diferită de sora sa, Venus. "Abia la 23 de ani mi-am dat seama ca nu sunt Venus, că sunt total diferita. Eu sunt masiva, am sânii mari şi fundul uriaş. Ea este inaltă şi slabă, arată ca un fotomodel. Mi-am dorit mereu sa fiu ca ea. De când eram mică îi îmbrăcam hainele, până într-o zi când nu m-au mai încăput".

La 17 ani, după ce a câştigat US Openul, a fost prima oară când a putat o rochie elegantă s-a simţit extrem de stânjenită. La mai mult de 10 ani de la acest eveniment, Serena nu mai are nicio problemă în a purta ţinute extrem de sexi cu fiecare ocazie. "Ştiu că nu arăt că celelalte feţe, că sunt diferită. Dar a fi dfierit este un lucru bun. Mă simt bine în pielea mea şi încerc să-mi caut mereu latura sexy", a povestit ea.

Serena spune că cel mai mult la ea îi place zâmbetul. " Sunt de părere că zâmbetul defineşte un om. Modelele arată fantastic, dar nu zâmbesc niciodată. Parcă ar fi furioase. Mie îmi place la nebunie zâmbetul meu", a mai povestit Serena.

Mai multe