Serena Williams şi-a anunţat revenirea la antrenamente

13 aprilie 2011 8:24   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Mesajul postat pe reţeaua de socializare a fost însoţit de o fotografie în care Serena poate fi văzută pe teren, echipată într-o ţinută roz care străluceşte în lumina soarelui.

În vârstă de 29 ani, cea mai mică dintre surorile Williams nu a precizat când va reveni în circuitul WTA, însă este de aşteptat ca ea să fie pregătită, până la 20 iunie, pentru a-şi apăra titlul la Wimbledon.

Fostul lider al clasamentului WTA nu a mai disputat niciun meci de nivel ridicat de la finala câştigată anul trecut la All England Club. La scurt timp după acest succes, ea s-a tăiat la piciorul drept într-un restaurant, după ce a călcat pe un pahar spart, fiind operată de două ori. În luna februarie, a fost victima unei embolii pulmonare, care a necesitat spitalizarea sa de urgenţă la Los Angeles.

Serena Williams a ocupat primul loc în clasamentul mondial timp de 123 de săptămâni, având în palmares 13 succese în turneele de Mare Şlem - 4 la Wimbledon, 3 la US Open, 5 la Openul Australiei şi 1 la Ronald Garros.

Mai multe