Serena Williams și-a etalat burtica de graviduță, la Met Gala. A stat pe masă într-o poziție sexy

2 mai 2017 9:31   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Serena Williams (35 de ani) a pășit pentru prima dată pe covorul roșu la un eveniment monden după ce a anunțat că este însărcinată în urmă cu două săptămâni. Jucătoarea profesionistă de tenis a purtat o ținută destul de decoltată și care i-a pus bine în evidență burtica de gravidă.

Serena Williams a participat la Met Gala, un eveniment destinat în principal modei, care s-a ținut la Muzeul Metropolitan de Artă de la New York. A fost pentru prima dată când tenismena a apărut în fața publicului după marele anunț că este însărvinată, după cum precizează Daily Mail.

A fost o mare surpriză pentru cei prezenți la eveniment să o vadă pe campioană, alături de logodnicul ei, Alexis Ohanian (33 de ani). Serena a purtat o rochie de-o nuanță vie de verde, foarte lungă, cu trenă și cu un decolteu destul de îndrăzneț.

Viitorul său soț nu a putut rezista tentației și a filmat-o prin Snapchat, debordând de fericire și exuberanță. Serena a dansat și chiar s-a urcat pe o masă și a stat într-o poziție provocatoare pentru logodnicul ei. Nici n-ai spune că celebra tenismenă este gravidă.

Mai multe