Sex oral gratis pentru titlul NBA

14 noiembrie 2012 15:54   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Sara Jay (35 de ani) şi Angelina Castro (31) şi-au ţinut promisiunea de a face sex oral pe bandă rulantă dacă echipa din Miami se va impune în NBA.

Încă o dată s-a dovedit că America e ţara tuturor posibilităţilor. Ce s-a întâmplat? În vară, înainte de finala NBA dintre Miami Heat şi Oklahoma Citty Thunder, două actriţe cunoscute în lumea filmelor pentru adulţi, Sara Jay şi Angelina Castro, au găsit o metodă indecentă de a se face remarcate. Astfel, ele au făcut senzaţie anunţând că fiecare "followers" de pe contul lor de Twitter va primi în dar o felaţie dacă Miami va câştiga titlul.

După ce Heat i-a bătut pe cei din Oklahoma, puţini se aşteptau ca Sara şi Angelina să se ţină de promisiune. Totuşi, cele două n-au avut nici o ezitare să-şi ducă planul la bun sfârşit. Orgia sexuală s-a produs recent şi a fost transmisă în direct pe internet (din păcate pentru amatori, reţeaua n-a rezistat mult din cauza suprasolicitării). Numai că, recent, ele au scos un DVD cu înregistrările acţiunilor de recompensare.

Iar acest lucru le pune în pericol chiar libertatea, căci NBA s-a sesizat şi le-a dat în judecată că vor să facă bani folosindu-se de imaginea şi rezultatele din cel mai puternic campionat de baschet din lume.

Mai multe