Showtime şi HBO au planuri mari pentru Lucian Bute

23 noiembrie 2009 13:06   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Campionul român poate intra în Super-Six doar în cazul retragerii unui participant iniţial şi acesta ar putea fi americanul Jermain Taylor, care nu a făcut încă un anunţ privind continuitatea sa în acest turneu. Taylor ar trebui să boxeze cu Andre Ward în turul 2 al competiţiei, iar în următoarele zile va face un anunţ dacă va accepta să continue.

HBO, care transmite meciul revanşă Bute-Andrade, plănuieşte pentru români un adversar precum Kelly Pavlik, campionul mondial WBO şi WBC la mijlocie, dacă acesta va urca anul viitor la super-mijlocie. Un alt scenariu al HBO ar fi ca Bute să urce la semigrea, pentru un meci cu Chad Dawson, campionul mondial interimar WBC, relatează site-ul boxingscene.com.

Lucian Bute, 24 victorii (19 KO) a câştigat la puncte meciul cu Andrade (28 victorii, 21 KO, 2 înfrângeri) din 24 octombrie 2008, dar a suferit în repriza a 12-a, când a fost trimis la podea. Gongul final l-a salvat pe român de la un eşec, după ce l-a dominat clar pe mexican în primele 11 reprize.

Mai multe