Şi-a desfigurat soţia la golf!

14 decembrie 2012 14:59   Alte sporturi
Ultima actualizare:

O banală partidă de golf în familie putea să se încheie tragic pentru Bode Miller şi Morgan Beck, aceasta din urmă încasând o minge în faţă chiar de la proaspătul ei soţ.

Campion olimpic la schi, americanul Bode Miller (35 de ani) nu e la fel de talentat la golf. A demonstrat-o din plin zilele trecute, când şi-a trimis soţia în spital cu o lovitură „bine ţintită", la numai două luni după ce au avut nunta. De profesie fotomodel, dar şi practicantă a voleiului pe plajă, simpatica Morgan Beck a fost pur şi simplu desfigurată.

Aşa arăta ochiul lui Morgan Beck  după lovitură

„Nu mă simt bine. Am fost lovită involuntar cu o minge de golf de soţul meu. Cu toate acestea, îl iubesc în continuare", a fost mesajul pus pe Twitter de Morgan. Alături, tânăra de 25 de ani a postat o fotografie înfiorătoare, în care se pot vedea efectele proiectilului trimis de Bode Miller cu aproximativ 150 de kilometri pe oră.

Pentru „reparaţii", modelul american a avut nevoie de nu mai puţin de 50 de puncte de sutură, doctorii asigurând-o însă că îşi va putea recupera look-ul şi că nu va rămâne cu sechele. „Dacă nu aveam ochelarii de soare, îmi pierdeam vederea la ochiul stâng", a recunoscut norocoasa Morgan.

Mai multe