Şi bătută, şi cu banii luaţi. Halep, amendată gras după Australian Open. Vezi ce a făcut!

28 ianuarie 2018 17:58   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a făcut un turneu bun la Melbourne, dar l-a încheiat amar, pierzând finala şi implicit locul 1 în ierarhia WTA. Asta nu e însă totul!

Românca a avut mare cumpănă în semifinala cu Angelique Kerber, jucată pe muchie de cuţit şi câştigată după mari zbuciumuri interne şi mingi de meci salvate nemţoaicei. Tensiunea a fost atât de mare încât atât jucătoarea noastră, cât şi antrenorul ei australian, Darren Cahill, au fost luaţi de val şi au uitat regulamentul. Astfel, într-un moment când Halep vocifera şi părea deconectată de la meci, tehnicianul i-a făcut semn din tribună să tacă şi să se concentreze la ce are de făcut pe teren. Aşa a şi făcut, Simona depăşind acel crepuscul şi câştigând până la urmă partida. Deşi incidentul părea aruncat la coşul de gunoi, organizatorii Australian Open nu au uitat şi la o zi după ce Halep a pierdut finala cu Wozniacki i-au făcut nota de plată. Românca trebuie să plătească o amendă de 12.000 de euro pentru "coaching". Asta deoarece comunicarea între jucători și antrenori în timpul meciurilor de la turneele de Grand Slam este strict interzisă.

Nu e însă o dramă! Pentru finala făcută la Melbourne Halep a încasat 1,3 milioane de euro, iar cei 12.000 de euro care îi vor fi opriţi reprezintă un mizilic. 

Vezi mai jos momentul care i-a adus Simonei amenda de 12.000 de euro!

"Focus, and DO IT" @darren_cahill you were great this tournament (Casey) pic.twitter.com/MvQjw3fDIG— SimoReactions (@Simoreactions) January 25, 2018

"Focus, and DO IT" @darren_cahill you were great this tournament (Casey) pic.twitter.com/MvQjw3fDIG

Mai multe