Simona Halep a fost eliminată în sferturi la Madrid!

10 mai 2018 14:40   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, acolo unde era campioana ultimelor două ediţii. Ea a fost învinsă de Karolina Pliskova, din Cehia.

La capătul unui meci în care a fost de nerecunoscut, Simona Halep a fost învinsă cu scorul de 6-4, 6-4 de Karolina Pliskova, o victimă preferată a româncei în trecut. Acum, cehoaica a venit cu lecţia bine învăţată şi a reuşit să câştige partida mai uşor decât se aştepta chiar şi ea. În urma acestui rezultat, turneul de la Madrid va avea o noua campioană după două ediţii.

Simona Halep va rămâne de luni în continuare lider mondial, în ciuda eşecului.

UPDATE: Din păcate, Karolina Pliskova a câştogat primul set: 6-4

UPDATE: Simona este condusă cu scorul de 5-3. Pliskova a fîcut două break-uri, românca doar unul singur. Acum, Halep este la serviciu şi încearcă să revină în joc. La meci asistă şi Nadia Comăneci

UPDATE: A început partida

Pentru Simona Halep, întâlnirile cu Karolina Piskova reprezintă o adevărată încântare, pentru că mereu câştigă românca. Halep conduce cu scorul de 6-1 în meciurile directe, singura înfrângere fiind suferită în Fed Cup, nu în circuitul WTA.

Joi, Simona, liderul clasamentului mondial, şi Karolina, a şasea jucătoare a lumi, vor juca din nou, de data aceasta în sferturile de finală ale turneului de la Madrid.

Învingătoarea acestui meci va juca împotriva câştigătoarei meciului Daria Kasatkina - Petra Kvitova.

Mai multe