Simona Halep a luat lecții de gătit

22 decembrie 2017 20:15   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Când cei mai mulţi sportivi au intrat în vacanţă, tenismena Simona Halep este gata de startul noului sezon. Românca, lider în clasamentul mondial, va debuta azi la turneul demonstrativ din Thailanda, dar, cu o zi înainte de startul competiţiei, a avut parte de momente inedite… în bucătărie.

Când te duci să joci la un turneu demonstrativ te şi distrezi, dar şi munceşti pentru banii – deloc puţini – pe care ţi-i dau organizatorii. Simona Halep a înţeles regulile jocului şi s-a adaptat foarte bine la ele. Aşa că în prima dimineaţă pe tărâm thailandez, nu a plecat la antrenament, cum făcea la Bucureşti, ci a plecat să gătească.

Ea a fost ucenicul unui bucătar renumit şi care se pricepe ca nimeni altul să gătească omletă cu crabi. Partenere de aventură i-au fost Simonei Jelena Ostapenko şi Johanna Konta.A patra participantă la turneul de la Hua Hin, Karolina Pliskova, din Cehia, nu a fost prezentă la evenimentul de vineri, deoarece ea nu ajunsese în Thailanda.

Astăzi încep meciurile, Simona urmând să joace contra Johannei Konta (ora 13.00, în direct la Digisport), iar Jelena Ostapenko împotriva Karolinei Pliskova. Mâine, tot de la ora 13.00, sunt programate finala mică şi finala mare ale competiţiei.

După turneu, cele patru jucătoare vor mai petrece cinci zile în Thailanda, sărbătorind Crăciunul şi pregătindu-se pentru sezonul 2018. La această competiţie au mai participat de-a lungul timpului, printre altele, Serena Williams, Venus Williams, Maria Şarapova şi Angelique Keber.

Simona Halep va începe oficial sezonul 2018 în China, la Shenzhen (1-7 ianuarie), turneu pe care l-a câştigat în 2015.

Mai multe