Simona Halep adoarme tot cu gândul la Roland Garros

27 iunie 2017 20:26   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a luat o pauză după French Open, dar n-a reuşit să-şi încarce bateriile. Constănţeanca a rămas marcată de şansa ratată în urmă cu 18 zile şi spune că doar noi victorii o pot redresa moral.

Numărul 2 WTA a vorbit pentru o publicaţie engleză de specialitate chiar înainte de turul 2, jucat la Eastbourne în faţa chinezoaicei Ying-Ying Duan. Halep a spus că încă o chinuie punctele decisive jucate greşit în finala cu Jelena Ostapenko şi că în prima parte a vacanţei nu şi-a putut reveni. 

„Încă sunt tristă, dar e normal. Am încă, înainte să adorm, gânduri despre finală. Gândul care mă apasă cel mai mult este că la set şi 3-0 puteam să iau game-ul acela, în care am avut atât de multe mingi de break.  Acum mă gândesc că puteam să lovesc mingea, returul, serviciul al doilea, dar nu am făcut-o. De fapt, asta mă omoară! Cred că am făcut bine, dar acele retururi ar fi trebuit fructificate. Acesta este singurul regret. Primele zile acasă au fost grele, nu m-am bucurat prea mult de ele. Apoi, în vacanţă, m-am mai relaxat. Data viitoare, dacă voi fi în aceeaşi situaţie, va trebui să fiu mai curajoasă”, a declarat Halep pentru Tennis World. 

Apoi, românca a intrat pe teren împotriva jucătoarei asiatice venite din calificări, dar meciul a fost întrerupt din cauza ploii la 2-1 pentru Duan în primul set şi se va continua în cursul zilei de azi.

Mai multe